קצת עלינו...

הכל התחיל במלברון, אוסטרליה. לשם הגעתי בתהליך של חיפוש אחרי משהו שהוא קצת אחר..
מיד עם הגעתי לעיר בחיפוש אחר עבודה הגעתי לקפה "אינשטיין 251", בית קפה אוסטרלי עם אווירה ים תיכונית חמה ומחבקת.

שם גיליתי את התשוקה לקפה.
תורת הקפה קסמה לי, הדיוק בתהליך ההכנה, מיצוי חליטת האספרסו, הקצפת החלב, אומנות המזיגה ולבסוף האווירה, החיוך והחיבור עם האנשים הם שגרמו לי להתאהב.

לאחר שנים של עבודה כבריסטה התחלתי להתעניין בחומר הגלם שכל כך משך אותי.

חיפשתי אחרי זני קפה שונים בעולם, החלתי לחקור על ארצות הגידול וללמוד על הטעמים השונים המופקים מאדמות שונות ומטעים שונים.

רכשתי את מכשיר הקלייה הראשון שלי, "חביתוש" – מכשיר קלייה בייתי ואותנטי, איתו התחלתי להתנסות בקלייה הבייתית.

ניסיתי וטעיתי, ניסיתי ולמדתי את טעמם ואופיים של זנים שונים. למדתי על השפעת רמות הקלייה השונות על פלטפורמת הטעמים.

 התנסיתי בתערובות שונות וסוגי חליטות, לאט לאט דייקתי את הטעמים,

מצאתי את המינון וצבע הקלייה שיתאים לכל אחת מארבעת התערובות שלי- תערובת הבית, יער, אגוז ובוץ.
מהטעמים החמצמצים לטעמים המרירים, מהארומה הפרחונית לארומה השוקולדית והנפלאה.

כיום, קפה מושיץ הוא בית.

בית לקליית קפה בוטיק, בית של יצירה, אהבה וקפה משובח.

אנחנו קולים את הקפה באווירה משפחתית וחמה, ושולחים אותו אליכם עד פתח הבית.

 בסדנאות הקפה שלנו, לומדים את תורת הקפה, שימוש נכון במכונה ולאטה ארט, בדגש על הפקה ומיצוי הקפה בצורה הטובה ביותר.

ולקינוח, אנחנו מגיעים לפנק גם באירועים פרטיים, בהזמנה אישית עם עגלת קפה עשירה ומשובחת.

מוזמנים להצטרף לחוויה!